متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
سوالات رایج در خصوص چاپ آثار مکتوب در اداره انتشارات
اعضای شورای انتشارات دانشگاه چگونه تعیین می شوند؟
بر اساس آئین نامه شورای انتشارات، اعضای این شورا از بین اعضای محترم هیات علمی که سابقه فعالیت در نشر آثار مکتوب داشته و یا آشنا به چالش های حوزه نشر و پژوهش هستند، به پیشنهاد معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه و با ابلاغ ریاست محترم دانشگاه، منصوب می شوند.
تعداد جلسات شورای انتشارات در طی سال چه تعداد است و در چه تاریخ هایی است؟
جلسات شورای انتشارات به صورت دوماهانه برگزار می شود. البته زمانبندی آن بر اساس تعداد آثار ارسالی و یا نتایج داوری متغیر است.
نحوه ارتباط و دسترسی به اداره انتشارات دانشگاه چگونه است؟
اداره انتشارات، اطلاعرسانی و منابع علمی که وظیفه هماهنگی امور مجلات، نشریات و کتب منتشر شده دانشگاه را برعهده دارد، در ساختار معاونت پژوهشی منظور و دفتر اداری آن در ساختمان معاونت پژوهشی به آدرس .... طبقه سوم مستقر است. کارشناس حوزه انتشارات آقای حسنعلی فتاحی بوده و مسئول اداره، آقای دکتر محمد حضوری است. شماره تلفن مستقیم 32853819-025 شماره فکس این اداره 32858474-025 می باشد.
روند بررسی و ارزیابی یک کتاب برای نشر در شورای انتشارات چگونه است؟
این شورا آمادگی پذیرش آثار مکتوب همکاران محترم در هر دو بخش هیات علمی و غیر هیات علمی را داراست. به همکاران متقاضی،پیشنهاد می شود برای تسریع در فرآیند داوری و تصمیم گیری، پس از تکمیل اثر، از سایت اداره انتشارات به آدرس http://publication.muq.ac.ir/ فرم هایی با عنوان خود ارزیابی را دانلود کرده و تکمیل کنند و به همراه اثر مکتوب به آدرس اداره انتشارات معاونت پژوهشی (قم : صفاشهر کوچه 1/1 کوچه شماره 4 پلاک 83 کدپستی 87366-37169) ارسال نمایند. این اداره پس از وصول آثار، جلسه شورای انتشارات را برگزار نموده و بر اساس تصمیم اعضای محترم شورا، در خصوص یک اثر دو تصمیم گرفته خواهد شد. ممکن است اثر مورد نظر برای ارزیابی بیشتر برای داور تخصصی ارسال شود و یا ممکن است در همان جلسه اعضا شورای به اجماع مبنی بر عدم پذیرش و یا رد اثر مورد نظر دست یابند.
در خصوص آثاری که برای داوری ارسال می شوند، پس از کسب نظرات داور، چهار نوع تصمیم ممکن است گرفته شود.
ممکن است با توجه به نظرات داوران و با توجه به ارزشمندی اثر مکتوب، آن اثر از حمایت کامل دانشگاه برخوردار شده و با هزینه دانشگاه و درج آرم دانشگاه بر روی جلد به چاپ برسد.
ممکن است برای چاپ اثر، بین دانشگاه و نویسنده اثر یک قرارداد مشارکت منعقد شده و دو طرف بر اساس هزینه تعیین شده و پیش فاکتور، در چاپ کتاب بر اساس سهم اشتراک تعیین شده در شورای انتشارات مشارکت کنند.
در حالت سوم، ممکن است دانشگاه از پرداخت هزینه برای چاپ اثر ارسالی صرف نظر کرده و تنها به تخصیص آرم دانشگاه برای کتاب اکتفا نماید. در چنین شرایطی، نویسنده می تواند با هزینه شخصی و با مجوز اداره انتشارات، اثر خویش را با آرم دانشگاه به چاپ برساند.
این امکان وجود دارد که پس از دریافت نظرات داوران محترم، اثر مورد نظر از دستور چاپ کتب دانشگاه خارج شود. مهم ترین دلایل عدم پذیرش آثار عبارتند از: تکراری بودن اثر و وجود آثار مشابه، قدیمی بودن اثر اصلی (در موراد ترجمه) و یا قدیمی بودن منابع (در آثار تالیف و یا گردآوری). لازم به ذکر است در این موارد حتی دانشگاه مجوز استفاده از آرم دانشگاه بر روی جلد اثر را نیز نمی دهد.
چگونگی انتخاب یک نشریه خارجی برای چاپ مقاله؟
فرض کنید قصد دارید مقاله خود را برای یک نشریه خارجی بفرستید، اما هیچ نشریه ای را سراغ ندارید.
برای پیدا کردن نشریه ای مرتبط با عنوان و چکیده مقاله شما، از سیستم مجله یاب الزویر استفاده کنید.
برای این کار، کافی است نام مقاله و نیز چکیده مقاله تان را در پایگاه زیر وارد کنید، تا مجلات مرتبط را به شما معرفی کند.