• 1400/06/10 - 12:28
  • 475
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

میکروبیوتا و پروبیوتیک (1400)

کتاب میکروبیوتا و پروبیوتیک اطلاعات جامعی با توجه به جدیدترین مقالات چاپ شده در مورد تمام میکروبیوتای مختلف بدن و همچنین محصولات پروبیوتیکی جمع آوری کرده است.

میکروبیوتا و پروبیوتیک

دکتر سعید شمس (عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قم)

حامد افخمی (دانشجوی دکترای باکتری شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهد تهران)

منصور خالدی (دانشجوی دکترای باکتری شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهد تهران)

محسن نظری (دانشجوی دکترای باکتری شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان)

جواد ابصاری (کارشناس ارشد میکروب شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران)

محمد ابراهیم گلی مهدی آبادی (دانشجوی کارشناسی ارشد میکروب شناسی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران)

سعید سپهرنیا (دانشجوی کارشناسی ارشد ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی شاهد تهران)

سیده زهرا سالمی (دانشجوی کارشناسی ارشد میکروب شناسی پزشکی علوم پزشکی تبریز)

سپیده کریمی چالشتری (کارشناس ارشد میکروبیولوژی دانشگاه آزاد شهرکرد)

عاطفه اکبری (کارشناس ارشد میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم)

مائده شیرازی باصری (دانشجوی کارشناسی زیست شناسی سلولی و مولکولی-میکروبیولوژی دانشگاه آزاد شهرکرد)

 

کتاب حاضر، شامل دو فصل کامل میکروبیوتا و پروبیوتیک می­باشد. با توجه به اهمیت این دو موضوع و نبودن کتابی جامع در این زمینه، اطلاعات جامعی با توجه به جدیدترین مقالات چاپ شده در مورد تمام میکروبیوتای مختلف بدن و همچنین محصولات پروبیوتیکی جمع آوری کردیم. این کتاب برای دانشجویان و فارغ التحصیلان پزشکی، علوم آزمایشگاهی، میکروبیولوژی، باکتری پزشکی و سایر رشته‏های علوم پایه پزشکی مناسب می‏باشد.

شامل دو بخش به شرح ذیل می­باشد:

 در بخش میکروبیوتا

فلور طبیعی پوست، دهان، دستگاه تنفس، چشم، دستگاه گوارش، مصونیت های ایمنی، فاکتورهای موثر در جمعیت میکروبی روده، رژیم غذایی، مصرف آنتی‌بیوتیک، میکروبیوتای واژینوز باکتریایی، بیماری التهاب روده، اثرات رژیم غذایی، ژنتیک و مداخلات زیستی بر میکروبیوتای بدن، روش‌های مولکولی تعیین میکروفلورای باکتریایی، روش‌های مولکولی تعیین میکروفلورای باکتریایی.

در بخش پروبیوتیک‌ها

منشاء و مقدمه پیدایش، اثرات فیزیولوژیک مرتبط با مصرف پروبیوتیک‌ها، افزایش قدرت پاسخگویی دستگاه ایمنی به تحریکات خارجی، مواد ضد میکروبی باکتری‌های اسید لاکتیک، عدیل میکروفلورهای روده‌ای، رقابت برای مواد غذایی، نقش پروبیوتیک در فشار خون و سندروم روده تحریک پذیر و کولیت، تولید ویتامین و اکزما، ویژگی‌ها و نقش خواص فرآورده‌های پروبیوتیک، آزمایش‌ها و کشت آزمایشگاهی لاکتوباسیلوس‌ها، بررسی خواص پروبیوتیکی گونه‏های بیفیدوباکتریوم، نقش پروبیوتیک‌ها در تغییر ترکیب و متابولیسم فلورمیکروبی روده، اثرات درمانی، انواع فرآورده‌های حاوی باکتری‌های پروبیوتیک، مکمل‌های غیرغذایی حاوی باکتری‌های پروبیوتیک، تجویز پروبیوتیک‌ها در بیماری‌های زنان، پری بیوتیک‌ها، سین‌بیوتیک.

                                                                                                                                                                                                    قیمت هرجلد:             550/000   ریال

  • گروه خبری : کتاب,اخبار ویژه,رویدادها
  • کد خبر : 46967

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید