کنترل وزن و ترکیبات موثر بر آن در صنعت غذا
تالیف : چو. سونگ سو مترجمین: جواد محتشمی - کارشناس ارشد تغذیه دکتر محمد حضوری متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قم خانم نازلی نمازی دانشجوی دکترای تغذیه
کنترل وزن و ترکیبات موثر بر آن در صنعت:
چاقی و اضافه وزن یکی از مهمترین چالش های سلامت جوامع بشری مطرح است که متخصصین و نهاده های تصمیم گیرنده در عرصه سلامتی جامعه بر استفاده از برنامه غذایی متعادل و انجام فعالیت فیزیکی مناسب جهت دستیابی به وزن سالم تاکید می کننداما فقط 5% افرادی که به کاهش وزن اقدام می کنند توان حفظ وزن خود را دارند. این کتاب به جمع بندی مناسبی از مهمترین ترکیبات موثر بر کاهش وزن ارائه می دهد.