• 1399/06/15 - 10:10
  • 150
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کنترل وزن و ترکیبات موثر بر آن در صنعت غذا

تالیف : چو. سونگ سو مترجمین: جواد محتشمی - کارشناس ارشد تغذیه دکتر محمد حضوری متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قم خانم نازلی نمازی دانشجوی دکترای تغذیه

کنترل وزن و ترکیبات موثر بر آن در صنعت:

چاقی و اضافه وزن یکی از مهمترین چالش های سلامت جوامع بشری مطرح است که متخصصین و نهاده های تصمیم گیرنده در عرصه سلامتی جامعه بر استفاده از برنامه غذایی متعادل و انجام فعالیت فیزیکی مناسب جهت دستیابی به وزن سالم تاکید می کننداما فقط 5% افرادی که به کاهش وزن اقدام می کنند توان حفظ وزن خود را دارند. این کتاب به جمع بندی مناسبی از مهمترین ترکیبات موثر بر کاهش وزن ارائه می دهد.

 

  • گروه خبری : کتاب
  • کد خبر : 27475
کلمات کلیدی